Next Consulting

Management Audit, Executive Search, Recruitment, Mentoring

Mi áll a sikeres férfiak eredményeinek hátterében?

2018. július 13. 11:18 - nextconsulting

achievement-adult-agent-684387.jpg

A férfiak nem válnak sikeressé véletlenül. Míg a "sikeres" ember fogalma továbbra is személyes megítélés tárgyává válik, tekintet nélkül gazdagságára vagy hírnevére asszociálnak. Vannak tagadhatatlan szokások és tulajdonságok, amelyeket tudatosan kell használni a siker eléréséhez.

Időbeosztás – A hatékony időgazdálkodás minden jelentős üzleti sikerhez szükséges!  

Prezentációs képességek, nyilvános beszéd – Aki magabiztosan tud előadni, annak a vállalkozása, karrierje is ível felfelé!  

Tisztelet – Rangtól, pozíciótól függetlenül, nagyon fontos hogy jól bánik az emberekkel. Legyen az a takarító, vagy a CEO a vállalatnál.

Kapcsolatépítés - Az üzleti tevékenység általában a kapcsolatokról szól, így magától értetődik, hogy a hálózatépítés hatalmas része a sikernek.  

Partnerség - Az a képesség, hogy tiszteletben tartja mások álláspontjait akár nézeteltérések során is, és gondosan kezeli a szervezeten belül mindezeket, olyan partnerségekhez vezet, amelyek a sikerhez erősen hozzájárultak. 

Kíváncsiság - A sikeres férfi sokféle tulajdonsággal és szokással rendelkezik, de az egyik dolog, amely szinte mindegyiknek megvan, az az, hogy kíváncsi a körülötte lévő világra, az őt körülvevő emberekre. 

Nyitottság - Tanul azoktól, akik mást és másképp csinálnak, mint ő. Akinek nyitott elméje van, meg is valósítja álmait, céljait.  

Sport - Egy sikeres férfi mindenképpen rendszeresen sportol, sokan esküsznek rá, hogy a legjobb ötleteik sport közben születnek!

Next Consulting Facebook oldalán folyamatosan értesülhetsz hasznos információkról, ide kattintva követheted. 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nextconsulting.blog.hu/api/trackback/id/tr4414111049
süti beállítások módosítása