Next Consulting

Management Audit, Executive Search, Recruitment, Mentoring

Szervezettebb, hatékonyabb akarsz lenni a munkádban? Akkor ezt a 8 applikációt töltsd le!

2017. február 10. 09:56 - nextconsulting

pexels-photo-89955.jpeg

A Toggl egy igazán jó, könnyen használható munkamenet-mérő alkalmazás, amelyen az egy-egy projekttel eltöltött munkaórákat mérheted le. Óriási segítség a számlázható munkaórák megállapításában, a feladatok valós időigényének megtervezésében, majd az ehhez mért díjazás megszabásában. Ez az applikáció segít abban, hogy a leghatékonyabb lehess! Időhatárt szabhatsz 1-1 feladatra, betervezheted a szüneteket is, szóval igazán jól szervezetten és a legnagyobb hatékonysággal tudod végezni a feladataidat

A JustDoo egy magyar fejlesztésű projekt- és feladatkezelő szoftver mikro- és kisvállalkozások számára (1-től 50 főig). Segítségével már a munkanap kezdetén rendszerezni, megszervezni lehet a feladatokat, amiket hozzá tudsz rendelni folyamatban lévő ügyekhez, határidőkkel ellátva. Csatolhatunk hozzá dokumentumokat, a naptárral pedig szinkronizálhatjuk saját Google naptárunk eseményeit is.

hands-coffee-smartphone-technology.jpg

CamScanner: Útközben vagy, de be kell valamit szkennelned? Akkor ez az alkalmazás nem hiányozhat! Elég csak lefényképeznünk a dokumentumot, melyet az applikáció automatikusan körbevág, és digitális verzióvá alakítja, majd csatolt fájlként már lehet is e-mailben küldeni.

Az EverNote a legnagyobb segítség abban, hogy sose feledkezz meg semmiről. Készíthetsz vele jegyzeteket, csatolhatsz hozzá fotókat, írhatsz tennivaló listát, illetve rögzíthetsz hangfelvételt is. A legjobb benne, hogy felismeri a jegyzetekben található képeken lévő szöveget is, így egyszerű vele keresni a feljegyzések között.

A Canva kisebb vagy induló vállalkozásoknak a legjobb lehetőség, hogy saját maguk készítette kreatív és szép kivitelű grafikai megoldásokkal jelenjenek meg közösségi oldalaikon. A Canva több ezer kész sablont kínál a különböző platformokon használt képanyagok elkészítéséhez


night-theme-numbers-black-and-white-pen-74228.jpegGyermeked iskolába jár és matekot is tanulnod kell vele? Akkor mindenképp érdemes ezt az alkalmazást letölteni! A PhotoMath egy pillanat alatt megold bármilyen matematikai feladatot, csak azzal, hogy a képlet elé tartjuk a telefont. A tankönyvekben olvasható, a papírra kinyomtatott és a képernyőn látható egyenleteket azonnal megoldja. Csak meg kell nyitni az appot, a képlet elé tartani a telefont, amely egy-két másodperc alatt felismeri és már meg is van a megoldás! Hab a tortán, hogy az eredmény alatt megjelenő Steps lehetőségre kattintva részletesen le is vezeti a megoldást, így tehát nem csak arra jó a szolgáltatás, hogy könnyedén megoldható legyen a házi feladat, hanem arra is, hogy megértsük a megoldásig vezető folyamatot.

man-coffee-cup-pen.jpgFeedly: Egy hely, ahol megtalálod az összes hírt, ami érdekel, elérheted a kedvenc kiadványaidat, podcastokat és YouTube-csatornákat. A Feedly egy azok közül az appok közül, amiket mindenképpen ki kell próbálnod! Add meg a keresőszavakat és feliratkozhatsz vele annyi weboldalra, amennyire csak szeretnél, hogy folyamatosan értesülj a hírekről. A legjobb dolog az benne, hogy központosítani tudsz mindent, ami érdekel egy adott helyen és szuper egyszerű használni!

 

 OfficeYoga: Egész nap ülsz? Itt egy kitűnő alkalmazás, melyet az Íróasztal mellett is végezhetsz! Az applikáció segít a stressz enyhítésében, javítja a vérkeringést, az ülőmunkával járó derék, hát és nyaki fájdalmakra tökéletes megoldás!

banner_clearheadclub_home02.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nextconsulting.blog.hu/api/trackback/id/tr9012244398
süti beállítások módosítása